06 502 603 4106 502 603 41 info@rubusoptimalisering.nlinfo@rubusoptimalisering.nl linkedin

Gedreven in project en teammanagement

Persoonlijk

Mijn naam is Gertrud Struik, ik ben gehuwd met Jan en samen hebben we drie gezonde pubers.
Wat ik graag doe is mensen en organisaties helpen bij hun ontwikkeling. Dit doe ik met plezier, enthousiasme en duidelijkheid. Ruim 30 jaar heb ik gewerkt in het bank- en verzekeringswezen op het gebied van verzekeringen en in klantcontactcentra bij diverse Rabobanken in diverse functies.

Kennis en ervaring benutten

Dit hield halverwege 2015 door een reorganisatie op en toen ben ik op zoek gegaan hoe ik de komende jaren zou kunnen en willen werken. Hoe ik mijn kennis en ervaring in zou kunnen zetten om mensen en organisatie onderdelen samen te laten ontwikkelen/verbeteren.
Bijdragen aan ontwikkeling/verbetering en hierbij zelf het gevoel te hebben van nut te zijn, er voldoening uit te halen.

Ervaring in diverse sectoren

In deze zoektocht heb ik een periode les gegeven aan asielzoekers en bij twee zorginstellingen heb ik projecten opgepakt. Een andere wereld, met een heel andere cultuur en toch zijn er heel veel overeenkomsten. De problematiek in de zorg heeft veel overeenkomsten met de problematiek in de bank- en verzekeringswereld.  

 

Ik trof een sector die volop in beweging is en waar nog zoveel te doen is. Wat me zo aanspreekt in de zorg is dat het ons allemaal aangaat. Iedereen heeft er mee te maken of heeft in zijn nabije omgeving wel iemand die er mee te maken heeft, die er afhankelijk van is.

Verbeteren, ontwikkelen, groeien

Graag wil ik bijdragen aan de veranderingen die spelen n de zorg door de kennis en ervaring die ik in de loop van de jaren heb opgedaan in de financiële sector in te zetten in de zorg. En zo is Rubus Optimalisering ontstaan. 

 

Rubus is de latijnse naam voor struik, gelijk aan mijn achternaam Struik. Een struik is stevig, staat diep met zijn wortels verankerd in de grond. Zelf sta ik ook met beide benen op de grond en dikwijls met de 'poten in de klei'. Optimalisering staat voor verbeteren, ontwikkelen, groeien. Dat is waar ik mensen en organisaties graag bij wil helpen, dat is mijn drijfveer. Dit doe ik met hoofd, hart en handen.

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering