06 502 603 4106 502 603 41 info@rubusoptimalisering.nlinfo@rubusoptimalisering.nl linkedin

Gedreven in project en teammanagement

Ervaringen

Mijn voormalig werkgever en opdrachtgevers geven de beste indruk van mijn werkwijze. Op deze pagina vindt u een aantal treffende reviews.

 

Judith van Olst

Judith van Olst

Implementatiemanager bij Welzorg Nederland BV (onderdeel Louwman Group)
 

In een half jaar heb ik Gertrud leren kennen als doelgericht , klantgericht, eerlijk en recht door zee. Gertrud heeft de afdeling binnendienst succesvol aangestuurd tijdens een reorganisatie waarbij de werkzaamheden van het team werden gecentraliseerd. Gertrud staat als leidinggevende achter haar team, houdt haar doel voor ogen, durft de manier waarop/ de weg ernaar toe zelf te bepalen en verliest nooit het klantbelang uit het oog. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Gertrud.  

Janita Gorte

Janita Gorte

Directeur - bestuurder bij Driezorg
 

Gertrud heeft onder grote tijdsdruk, zonder enige voorbereiding een belangrijk project voor Driezorg succesvol aangestuurd. Ze heeft een prettige manier van aansturing en verbinding, waarbij ze collega's enthousiasmeerde om een stapje extra te doen, wat heeft geleid tot een goed resultaat. 
Daarnaast zorgde ze voor een goede terugkoppeling van het project aan het management. 


 

Henk Meijer

Henk Meijer

Directeur Bedrijven at Rabobank Noord Veluwe
 

Gertrud heeft in een aantal jaren samen met haar team van de Ondernemersdesk een goed resultaat geboekt. Gertrud heeft de kennis van medewerkers optimaal gebruikt en hun persoonlijke kwaliteiten tot hun recht laten komen. Haar inspirerende manier van leiding geven, vertrouwen geven, het reflecteren en een resultaatgerichte sturing is succesvol.

 

 

Anja Doornewaard

Anja Doornewaard

Manager MKB at Rabobank Noord Veluwe
 

‘Ik heb ruim 2 jaar heel plezierig, fijn en constructief samen gewerkt met Gertrud. Zij heeft in die twee jaar een afdeling die niet aan klantbeloftes kon voldoen, gecoacht naar een pro-actief, zelfstandig en enthousiast team. Gertrud is van no-nonsense en aan- en doorpakken.

Zij heeft het vermogen om naast taakgericht ook mensgericht te redeneren en te coördineren, waarbij klantbelang haar drijfveer is. Daarin vervult zij een voorbeeldrol richting haar team. Gertrud bouwt een relatie op en weet duidelijk uit te spreken wat zij van zichzelf en haar team verwacht. Gertrud is een fijne en een betrouwbare collega en ik kan haar in haar rol van (operationeel) leidinggevende VAN HARTE aanbevelen. 

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering